90- talet

Läste bloggen Nostalgi för sena 80- talister och fick en sån härlig nostalgi känsla! Tänkte därför berätta om vad jag kommer mest ihåg från 90- talet:

- tamagotchi
- jazzbyxor med kjol på (!)
- hårmascaran
- buffaloskorna,
hade ett par svarta som jag ÄLSKADE
- "Traktorskorna"
- läpp- pennorna
- The offspring, spice girls, backstreet boys, N sync och BRITNEY SPEARS speciellt med låten SOMETIMES som alltid spelades på nöjesfältet! Så härliga minnen då jag hör låten!
- spice girls barbie-dockorna, jag hade Mel C.
- Metallic färgat smink. Kommer speciellt ihåg då jag var på ett barnläger och fick hänga med dom snygga och populäraste tjejjerna. Jag var lite yngre än dem och dom lärde mig hur jag skulle sminka mig riktigt snyggt inför discot som var den sista kvällen där! Sedan dansade vi hela kvällen till låten Så klart av Petter :). UNDERBART!
- Slingor i håret
- The bold and the beautiful. Hela min barndom såg jag på det programmet med min mormor (och självklart alltid med varsin Classic glass i handen!) ;) ( Kimberly Fairchild och Taylor var mina favoriter ).








29 april 09

Hej på er!
Jag kom just hem från min pojkväns fotbollsmatch, och hans lag vann! Jag är så stolt! Han spelade tidigare i division 1 och var därför med i "riktiga" spel där tittarna kunde satsa pengar på hans namn. Men han har haft en paus pga en knäskada, men har tagit upp spelandet nu igen! Jag får sitta och se på och vara riktigt riktigt stolt över honom! Och drömma om att bli i framtiden en lyxig fotbollsfru ;) hihi

Så snart är valborg här, och det blir en massa firande på helgen! Imorgon har jag helt fullt upp! Jag har nämnligen ÄNTLIGEn lyckats få ett sommarjobb på ett café mitt på torget, vilket blir super kul! Så imorgon efter skolan skall jag dit och öva mig. På kvällen skall jag och pojkvännen åka till min pappa och äta valborgsmiddag. Skall bli superkul!

Nu skall jag bädda mig ner i soffan och värma mig, eftersom det blev rätt kallt på läktaren!
Kram på er alla! <3

Matlagning m.m.!

Kokar just makaroner med ost. Fat det var färdigmat så det kanske inte räknas som "kokar!! =D
Har haft helt fullt upp idag och varit super stressad! Som tur får jag nu sätta mig ner och ta det lugnt!

Vet någon av er varifrån man kan beställa billiga delar till NOKIA mobiltelefoner? Har lyckats med att söndra två skärmar och har verkligen panik! Har ju inte egentligen råd att köpa nya.. Blir jätte glad för tips!

Kram på er!

Jag önskar mig..

...denna snygga sommarklänning! Helt underbar till mina nya gladiator high-heels! =) Vad tycker ni? Hit eller miss?


+

28 april 09

Sitter här i uni och skriver på ett referat.. Fast än klockan inte är så mycket ännu, så har jag hunnit med mycket! På morgonen hann jag tvätta håret och dessutom sminka mig på 45 minuter! Efteråt fick jag köra i ilfart till sjukhuset där jag besökte ögonläkaren. Och nu sitter jag här på universitetet. Skall vara modell åt en kompis som skall hålla ett tal om skönhetsprodukter. Jätte skoj! =)

Jag slutar klockan 12 och då måste jag iväg till posten och skicka ett brev till en annan skola som skall vara inne om 2 dagar! Varför är jag alltid ute i sista minuten??!

Nu skall jag fortsätta  att skriva referat!


Hallåå!

Hur är det? Jag har kommit hem från skolan nu! Har hunnit städa lägenheten som blir så himla snabbt roddig! Har ni andra också som bor i en etta samma problem? Det är så smått så om man bara låter sängen vara obäddad så ser hela lägenheten upp och ner vänd ut!

Tänkte ännu slänga in en liten fråga bara för skojs skull! :)
Vem av modellerna tycker DU är snyggast? Är det:



Doutzen Kroes, Caroline Winberg eller Miranda Kerr?

27 april 09

God morgon!
Igår fick jag inte bloggen att fungera, så det blev inget bloggande igår!

Idag har jag så himla mycket att göra, så jag blir helt yr av att tänka på det! Först måste jag fara hem till mamma och fylla i en ansökan till en skola, sedan måste jag föra ansökan till skolan. Efteråt hinna äta m.m. och sedan börjar min skola klockan 16! Dessutom skall jag kanske hämta pojkvännen från skolan eller så kommer han hem till mig på kvällen, jag vet ingenting eftersom hans mobil gått sönder... :S

Vad ska ni hitta på idag?

Kramar

Hej alla!

Sitter bänkad framför TV:n och ser på nån skit tråkig film om ubåtar! =) Dessutom började jag min godis strejk igår, så jag har inget gott att äta! :P Tycker att det är jätte härligt då det blir sommar, men samtidigt böjar man ju också tänka på att komma i bikiniform, vilket ibland blir rätt jobbigt med tanke på allt gott man vill äta.. ;)

Jag skrev ju tenten idag, vilket var rätt trist eftersom solen sken ute och det var ca 18 grader! Men tenten gick gick jätte bra, tror jag iaf! Satt och skrev i 3 timmar och det blev ca

25 april 09

Nu ska jag fara till skolan och skriva tenten i fonetik och språkvetenskap! Är jätte nervös! Vi hörs senare!
Kramar

24 april 09

Hej på er!

Fy vilken hemsk vecka det har varit! Har läst 4 böcker till en tent jag har imorgon.. Som tur är det över imorgon! =) Som ni märkt har även bloggen fått lida pga allt mitt läsande.. men som sagt är det ju viktigt att man får allt undan före sommarlovet! ;)

Har ni märkt att finanskrisen drabbat er? Jag har märkt det i.o.m sommarjobbet. Ingen av mina kompisar har fått något sommarjobb, vilket är helt sjukt! Vi är 20 år gamla, har lägenhet och kommer antagligen att antingen bli tvungna att flytta till föräldrarna eller få ekonomiskt stöd av dem vilket är helt sjukt Varför kållar myndigheterna och företagen inte upp bakgrunden på dom som söker sommarjobb? Enligt mig borde dom först och främst dela ut jobben till dem som verkligen behöver det! Alltså dom som bor ensamma på hyra, som studerar osv. Dom som ännu bor hemma borde ju klara sig...

Nu skall jag fortsätta och läsa på tenten... Borde ha köpt godis för att göra det hela iaf lite roligare! ;)

Kram på er alla! <3

Håret våren 09!

Hej alla!

Har planer på att snart klippa och färga mitt hår. Det finns två olika stilar och färger som jag vill ha, men jag kan ju bara välja en! Hjälp mig och säg vad skulle vara snyggast nu till våren?!

Skall jag välja..


Ljusare brun med slingor i


eller



Chokladbrunt?

Tänker iaf klippa upp håret som på dom första bilderna, för så har jag haft tidigare också. Alltså uppklippt i våningar och lite kortare lugg på sidan. Snyggt! Men vilken färg är hetast i år? Har verkligen ingen aning! Vilken hårfärg skulle ni välja?

21 april 09

Sitter just nu på finska timme. Vi skall skriva ett referat men jag är inte alls på G så jag sitter här istället.

Vad ska ni hitta på idag? Jag slutar skolan kl 14, då skall jag träffa mamma på ett mysigt café. Efteråt blir det nog bara tent läsning, eftersom jag har tent på fredag. Jag måste läsa 4 böcker!! Gud vad jag ser fram emot sommarlovet!

Kramar

Världens bästa BUS!

Hej alla!
Tänkte tipsa er om vilken BUS produkt som verkligen är den allra bästa! Den passar kanske lite bättre på brunetter, eftersom färgen blir ganska intensiv. Det är Cliniques Self sun body lotion jag talar om. Den ger en perfekt jämn och en härlig brun färg över hela kroppen. Den blir absolut inte orange och jag har aldrig fått några ränder fast jag inte peelar huden före. Alla frågar mig om jag varit till södern, så naturlig ser den ut! Kostar ca 500 kr i Kicks.


Kenza vs Miranda!

Hej alla!
Vilket hemskt väder! Här är det snö på marken och skit kallt! Hoppas att det smälter bort under dagen..

Idag skall jag på födelsedagfest till J som fyller 18. Skall bli super kul! Det kommer en massa gäster och har stora förväntningar inför dagen! Efteråt skall jag ut och äta och på kvällen skall jag delta i en Guitar Hero turné på Kings café! Skall bli spännande!

Föresten, ni som läser Kenzas blogg, har säkert märkt att hon just nu är i New York! Dom verkar ha det så kul! Såg att hon köpt en massa fint från Victorias Secret, min favorit!! Har ni märkt att hon dessutom köpt samma bikini som supermodellen Miranda? Vem tror ni att bär den bäst?

Miranda Kerr

17 april 09

Hej alla!
Det blev tyvärr inte så mycket bloggande igår, pga stressig dag. Hade så mycket att göra! Bland annat fick jag föra tillbaka mina älsklingsskor till skomakarna som lyckats förstöra dom helt! Ska hämta dom idag på eftermiddagen och jag hoppas verkligen att dom fixat dom! Inte nog med att jobbet blev dåligt gjort, dom gjorde dessutom fel sak med skorna! Jag sa åt dom att dom skulle fixa till färgen på skorna, eftersom dom blivit slitna. Då jag hämtade dom såg färgen likadan ut, och istället hade jag fått en ny klack! Fy vad jag varit irriterad...

Men snart skall jag fara ut och äta med mamma! Skall bli jätte kul! Vad ska ni då kära läsare hitta på?
Kramar <3

Miranda Kerr

Tänkte lägga in några bilder på min favoritmodell Miranda Kerr. Hon ser ju så vacker ut på bilderna. Solbrun, härlig hårfärg, underbar klänning och coola skor! Vissa säger att hennes näsa är ful och att hennes ansikte ser konstit ut.. men jag tycker hon är perfekt! Vad tycker ni?






15 april 09

Hejsan!
Tack alla som hjälpte med att välja soffa! Det börjar luta mot den från Masku.. men är inte ännu helt säker. Vet nån om soffan från Ikea kommer färdigt med "överkastet", eller måste man köpa tyget skillt? Isf blir det ju mycket dyrare..

Idag har jag varit riktigt aktiv! Träffade Miriam på dagen, vi gick runt på stan och kållade in kläder. Vi mötte sedan upp Kena som kom och hjälpte mig med att förhandla om reparationen av min mobil. Ja det är sant! Nu är min mobil också sönder! Tror det ligger en förbannelse över mig och elektronik.. hihi! Senare mot kvällen gick jag och mamma ut och äta pizza och lite senare gick vi på en aktiv promenad med hunden runt stranden. Härligt!

Nu håller jag på att storstäda hela lägenheten.. vad gör ni? Jag funderar på vad jag skall hitta på senare ikväll.. kommer att vara helt ensam och ha tråkigt. Har någon nåt bra förslag vad jag kan hitta på?

Kramar!

Ny soffa!

Jag skall köpa en ny soffa till min lägenhet! Har bara lite svårt att bestämma mig för vilken jag vill ha, så jag tänkte om ni kunde hjälpa mig och säga vilken ni gillar mest!
Min lägenhet är ganska ljus, väggarna är vita och "vardagsrumshörnet" är ganska litet, så soffan får inte vara för stor. I vardagsrummet har jag redan en fotstol från Ikea (Ektorp bromma):

Mina två alternativ på sofforna är dom här:

Den billigare från Ikea för ca 4000 kr och..


.. den lite dyrare från Masku för ca 6000 kr.

VAD TYCKER NI? Har verkligen svårt att bestämma mig!

Mina porträtt


Tänkte lägga in en bild på porträtt som jag tecknat. Jag älskar att rita av kändisar! Jag använder mig av mjuka blyertspennor, kål, suddgummi, tejp och servetter. Är det någon av mina läsare som också gillar att göra porträtt? Skulle vara kul att veta!

På bilden ser ni från vänster: Miranda Kerr, Adriana Lima och Britney Spears. Vad tycker ni?

Frissa och mysig vår trip!

Kom hem nu! Vilken härlig dag! Jag och Miriam åkte ut till Bergö, som är en underbar ö, där vår super duktiga frissa också finns. Miriam fick super snyggt hår! Frissan Evelina använde sig av flät-metoden, vilket innebär att man flätar en liten fransk fläta i hårbottnet som man sedan syr fast själva löshåret i. Det såg super naturligt ut! Dessutom fick även jag ha det lite lyx. Jag fick också stylat hår med löshår i. Vi var i frissan ca 4 timmar och hade det jätte kul! Pysslade med hår och skvallrade lite osv :)

Då jag kom hem var klockan ungefär halv 7. Då gick jag in till stan där jag mötte upp Jasmin, vi åt dagens lunch på Subway och gick en runda på stan. Nu sitter jag här och väntart på att K skall komma och hälsa på.

Som ni vet är min kamera sönder, så bilderna på hårförlängningen och hur det gick till kommer upp snart någon dag, då jag fått bilderna av Evelina. Det kommer också att komma upp lite av min modellbilder. Så kika in nu som då!


Vad har ni haft för er idag?

Kramar!

14 april 09

Hinner inte skriva riktigt mycket nu, eftersom jag måste börja fara iväg! Som jag nämnde igår så skall jag följa med min kompis Miriam till frissan då hon skall få hårförlängning! SKall bli så spännande att se!

Men vi hörs senare!
Kramar

Måndags kvällen

Kom just hem från bion. Var och såg filmen Fast & Furious. Den var jätte bra, trots att jag inte sett dom tidigare filmerna. Borde se dem nån dag..
Så vad har ni haft för er idag då? Själv var jag en stund hos mormor och morfar som planerat, sedan mötte jag upp J,P och K som följde med på bion.
Nu skall jag bänka mig framför TV:n och bara njuta av kvällen med en varm kopp choklad. mums!



Imorgon skall jag fara och hälsa på till min pappa, och se på då min kompis Miriam skall fixa sitt hår hos frissan. Hon skall fixa hårförlängning, så det blir jätte spännande att se! Dessutom har M köpt med sig clips från Sthlm till min hårförlängning, så får testa det då också. Skall bli en jätte kul dag imorgon!

God natt alla!
kramar

13 april 09

Sitter här och dricker morgonté och lyssnar på musik. Mysigt. Men vilken tråkig måndag! Alla butiker är stängda och trist väder ute. Har iaf några planer för idag. Skall fara och äta till mormor och morfar, sedan far jag väl och hälsar på nån kompis. Vad skall ni hitta på idag?
Ha en fin dag!
Vi hörs senare!
kramar

Söndag, 12.4

God morgon alla!
Vaknade just till att jag blev bländad av solen i ansiktet! Åh vad jag älskar våren! Hörde också måsarna skrika, så snart är det sommar!

Idag har jag tänkt vara aktiv och gå ut och njuta av det härliga vädret. Om jag senare blir riktigt aktiv, så kanske jag far och springer längs stranden. På tal om stranden, så har jag ca 500 meter ner till stranden (och ca 900 meter åt andra hållet så är jag mitt på torget) från min lägenhet. Tycker det är super lyxigt! :)

Och på tal om våren, så saknar jag att ha en pojkvän. Just nu har jag det jätte struligt med mitt ex. Vi har gjort slut men träffas ännu och det känns emellanåt ganska jobbigt. Saknar att på riktigt få vara ihop med någon och vara sådär underbart kär och galen!



Whitney och Jay ser iaf lyckliga ut! Vad tycker ni om det paret? Enligt mig så borde Miranda Kerr och Jay Lyon ännu vara ihop. Dom var det perfekta paret! Båda hade brunt hår, blåa ögon, smilgropar och hemma från Australien. Dessutom var dom båda modeller. Vad tycker ni?



Ha en härlig dag alla!
Kramar

Audrina Patridge




Bilder: JustJared

Kålla in Audrinas super coola stil. Skjortan är ju jätte snygg och samma med de småa detaljerna i hennes outfit. För att inte tala om hennes hår! Vilken underbar färg! Audrina är förresten min favorit i The Hills, vem är er?

Hadise

Kom precis hem från gymmet. Vad härligt det är att gymma! Jag sprang förs på löpmattan, sedan tränade jag armmusklerna, mag- och ryggmusklerna. Benmusklerna tränar jag inte så hemskt mycket, eftersom dom alltid hålls i form för mig.
Nu skall jag ännu köra magdans övningar i ca 1 timme här hemma, sedan hoppa in i duschen och ha ett riktigt härligt spa. Tänkte sedan riktigt fräsha till mig med nytt nagellack och vågit hår.

Förresten, har ni kållat in Turkiets bidrag till Eurovisionen? Tycker att sångerskan Hadise är det vackraste jag någonsin sett! Dessutom har hon en jätte vacker sångröst! Vad tycker ni? (Den här låten, Deli Oğlan, är inte den hon kommer att uppträda med på Eurovisionen, utan där kommer hon att sjunga låten Dum tek tek.)


.......................


Natti!

Nu skall jag gå och lägga mig.. är sååå trött!
Kållade ni också på Talang 2009? Tyckte det var många roliga med idag! :) Och VÄLDIGT DUKTIGA dansare! Burleska showen var en av favoriterna idag. Tyckte hon var modig och duktig.



God natt till er alla!
kramar <3

Hemma

Kom just hem från mormor och morfar, maten blev jätte god!
Nu väntar jag på K som skall komma över.. kommer att bli skit kul för jag har saknat honom!
Men vi hörs lite senare!
*kramar*

God morgon!

Vill börja den här dagen med att visa vad snyggt jag hittade på H&Ms hemsida! Byxorna är såå snygga, vad tycker ni?

Nu skall jag hoppa in i duschen, och sedan skall jag fara till morfar på kockskola. Han ska lära mig hur man lagar lax i ugnen! Njami! :) Min morfar är så himla snäll och världens bästa kock! <3
Vad skall ni hitta på då?
Kramar

Outfit


snygga naglar

Nu då det är vår, så är det verkligen dags att frossa i nagellack! Snygga naglar i en cool färg piffar upp vilken outfit som helst!

Colorama är ett helt okej nagellack från Maybelline som har ett passligt pris. Mitt favorit märke är dock BeYu som man kan köpa på Kicks. Det håller verkligen i evigheter! Och bäst av allt, det kostar bara ungefär 6 euro, alltså ca 60 kr! Superbilligt och bra!

Måste börja träna!

Alltså på riktigt! Jag har haft ett gymkort nu i ca 3 månader, och jag har inte ens gjort några framsteg :S vill verkligen komma i form igen till sommaren men det är så himla svårt! Har nån några bra tränings- eller diet tips? Blir verkligen över lycklig för alla förslag! :)



Dream body!

Kramar

Tja!

Är hemma nu! Köpte skorna! Dom är så himla snygga! :D kommer att vara såå snyggt på sommaren och jag kommer att bli mycket längre med dom ;) Jag mätte klacken och den var ca 11 cm!
For också förbi ögonläkaren på vägen hem, och fick så klart nya ögondroppar att droppa i ögonen 9 gånger om dagen! Snacka om jobbigt.. men ett måste.
Vi hörs senare!
xox Ida

Gomorron!

Nu har jag vaknat, ovanligt tidigt eftersom jag var ganska länge vaken igår kväll. Men jag har så mycket att göra idag! Först skall jag nu fixa mig, sedan kör jag iväg till polisstationen och hämtar mitt nya körkort och sedan skall jag träffa mamma och gå och prova skorna jag nämnde om i förra inlägget!
Vad ska ni hitta på?

Tänkte också inleda dagen med ett foto på Jessica Alba. Vanligtvis gillar jag henne inte så mycket, men här ser hon ju bara för snygg ut! Kålla in håret! Vad tycker ni om henne?



kramar

Hej alla!

Så vad har ni haft för er idag? Själv har jag varit på universitetet och efteråt var jag på shopping med min bästis Jasmin. Självklart avslutade vi shoppingen med pommes frites på Rosso! Efteråt drog vi iväg till sportbaren och kållade på fotboll med K, E och P. Super kul dag!

Tänkte ännu lägga in en bild på ett par super snygga skor från Bianco! Tänkte köpa dom imorgon. Vad tycker ni?

Godnattkram!


hej alla!

Sitter här i soffan och myser framför fotboll på TV. Har städat klart och det blev så himla snyggt! Har just inrett min lägenhet i en härlig sommrig/vårig stil! Ljusgröna och vita gardiner, rosor på TV bordet och vitt överkast över soffan.. UR TJUSIGT om jag får säga det själv ;)
Vad har ni haft för er idag då?
XOX

Sommar sol och SKÖNHET!

Tänkte visa er en till härlig bikini bild på Miranda Kerr. Tycker hon är så otroligt vacker! Vad tycker ni? Man får ju bara lust att springa iväg på gymmet då man ser den här bilden:



Härligt sommrig bild och underbara varma färger. Snyggt med ett enkelt halsband till bikinin på stranden.

Hej!

Härligt väder idag! Solsken och ganska varmt ute! :) Det är så härligt med våren och man blir så pigg och glad av solen! Håller just på med att städa min lägenhet, men tog en paus för att hinna blogga lite :)

Är ni jätte förväntansfulla inför sommaren med sol och strand? Jag är! Tänkte visa vad jag shoppade igår:



Jag tycker dom påminner ganska mycket om supermodellen Miranda Kerrs bikini! Såhär vill jag cokså se ut i sommar!


Hej alla!

Tänkte önska er en god natt! Har imorgon bitti prov i norska och senare på dagen skall jag hålla ett retoriskt tal! Borde alltså börja gå och lägga mig nu...

Jag lovar att under den kommande veckan skall jag ta tag i bloggandet! Har inte riktigt haft tid hittills på grund av tenter. Men nu efter måndagen så ska ni se! :)

God natt alla! kramar <3

Hej!

Jag vet att det var länge sedan jag bloggade! Men jag har inte haft nån kamera, så det har känts lite tråkigt.. dessutom har jag varit ledsen den sista tiden, men nu har jag bestämt att köpa mig en kamera! Det betyder att då kan bloggen börja påriktigt!! :D Ha en trevlig dag!

RSS 2.0